Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امروز یادداشتی از حجت الاسلام والمسلمین مهراب صادق نیا منتشر شد. وی در این یادداشت تأکید کرده بود: با تغییر رحلت پیامبر به شهادت در سبک زندگی و هویّت اخلاقی شیعیان تغییری رخ نمی‌دهد؛ تنها شکاف میان شیعه و سنّی بیش‌تر شده و هویّت شیعه متمایزتر خواهد شد.

علاقه مندان برای مشاهده متن کامل یادداشت اینجا کلیک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد عبدل زاده کارشناس ارشد علوم قرآن و حدیث در یادداشتی به دیدگاه‌های صادق نیا اعتراض کرده است. در ادامه متن یادداشت وی را می خوانید:

خدمت جناب آقای دکتر مهراب صادق نیا (دامت برکاته)

با سلام. احتراما یادداشت حضرتعالی در باب مناسبت روز ۲۸ صفر در خبرگزاری مهر را مطالعه و در این باب نکاتی به ذهن متبلور گردید که جهت تأمل به حضور تقدیم می گردد:

۱- با عنایت به تحصیلات حضرت عالی و همچنین کارهای پژوهشی و مطالعاتی شما در باب فرق و ادیان، شایسته این بود که قضاوت در باب مسائل مطروحه در یک مذهب را برپایه فعالیت های ظاهری هیئات و تشکل ها و نهادها بنیان ننهاده و بلکه طبق اصل پژوهش به باطن و ریشه موضوع رجوع می فرمودید. طبعا با نگاهی بسیار سهل به مدارک تاریخی موجود، تفاوت شهادت با رحلت حتی در مدارک اهل سنت برای شما قابل مشاهده بوده و انتخاب را برایتان ممکن می نمود.

۲- از یک پژوهشگر بسیار بعید به نظر می رسد که نتیجه بحث تاریخی را برثمر یا بی اثر بودن در اخلاق جامعه مرتبط نماید. پژوهشگر حق گرا بایستی نتیجه حقیقی تحقیق را ارائه نموده و از تاویل آن به غیر حق خودداری نماید. اینکه چقدر این حقیقت می تواند در اخلاق و منش جامعه تغییر ایجاد نماید وابسته به حق یا ناحق بودن مسأله تاریخی نیست. به نظر می رسد منوط کردن حقایق تاریخی به تاثیر در مباحث اخلاقی جامعه، چیزی غیر از تحریف را به بار نخواهد آورد.

۳- هویت شیعی از نظر قم و تهران حتما بر پایه اصل تولی و تبری پایه گذاری شده و هیچ اختلافی در این باب در نهادهای فرهنگی (دینی) و اجتماعی (سیاسی) جامعه وجود ندارد. گفتمان برائتی بر اساس مخالف ستیزی جزو گفتمان های رایج رهبران انقلاب بوده و هست. رهبر معظم انقلاب هیچ گاه برکوتاه آمدن از حق اشاره ای نکرده اند که شما بزرگوار این نظر را به ایشان نسبت می دهید. بهتر است وقایع تاریخی را خیلی راحت و البته مستند از دیدگاه تاریخی بنگریم و تصورات خود را به دیگران منسوب نسازیم.

۴- در سالهای گذشته تغییر مفهوم رحلت حضرت زهرا(س) به شهادت، غوغای عظیمی در کشور را باعث شده است. آیا به نظر شما معرفت به حضرت زهرا(س) افزایش نیافته؟ آیا تکثیر برنامه ها و بزرگداشت ها رنگ فاطمی به شهرها نبخشیده؟ آیا دل سپردن به فاطمه (س) در بین آحاد مردم فزونی نگرفته؟ تاثیر اخلاقی بالاتر از این! مثال دیگر هفتم صفر است که چند سالی است با کنار رفتن پرده از تحقیقات بزرگان، این روز برای گرامیداشت شهادت سبط نبی در سراسر کشور رنگ و بوی اهل بیتی به جامعه بخشیده است. از شما که افتخار شاگردی بزرگانی در قم را دارید که خود احیاگر این موارد هستند، بسیار بعید به نظر می رسد که تاثیر تعظیم شعائر را نادیده انگارید.

۵-اختلاف افکنی بین مراجع قم و تهران، شبیه اختلاف افکنی بین مراجع قم و نجف امری است که غیر از خسران برای جامعه مؤمنین نتیجه دیگری در پی نخواهد داشت. هویت سیاسی تشیع غیر از هویت فرهنگی آن نمی تواند باشد و استفاده از این عبارات برای تمایز قائل شدن بین آنها باعث از بین رفتن وحدت در جامعه خود شیعه می شود. امید آنکه حضرتعالی مجدد در باب تقریب مطلوب تامل فرمایید.

غفر الله لنا و لکم

ششم آبان نود و هشت

جواد عبدل زاده

کد خبر 4757856

منبع: مهر

کلیدواژه: رحلت پیامبر اکرم ص پیامبر اکرم ص اربعین حسینی اربعین 98 کنفرانس بین المللی آیت الله جوادی آملی علوم انسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی امام حسین ع نقد کتاب رحلت پیامبر اکرم ص معرفی کتاب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مجمع عالی حکمت اسلامی پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات خانه اندیشمندان علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۵۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای دریافت ویزای تایلند

برای ورود به تایلند، اتباع ایرانی نیاز به اخذ ویزا دارند. انواع مختلفی از ویزای تایلند وجود دارد که رایج‌ترین آنها ویزای توریستی، تجاری، تحصیلی و کاری است. فرآیند اخذ ویزای تایلند نسبتاً ساده است، اما نیازمند دقت و ارائه مدارک کامل و معتبر است. در این مطلب شما را با مراحل گام به گام دریافت ویزای تایلند آشنا خواهیم کرد.

مراحل دریافت ویزای تایلند

تایلند با جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی بی‌نظیر، مقصدی محبوب برای گردشگران از سراسر جهان است. اگر قصد سفر به این کشور را دارید، باید با توجه به هدف سفرتان، نوع ویزای مناسب را دریافت کنید. در ادامه شما گام به گام با مراحل دریافت ویزای تایلند آشنا می‌کنیم.

مرحله اول: انتخاب نوع ویزا

اولین قدم، انتخاب نوع ویزای مناسب با توجه به هدف سفرتان است. رایج‌ترین انواع ویزای تایلند عبارتند از:

ویزای توریستی: برای سفرهای تفریحی، بازدید از خانواده و دوستان و شرکت در دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی ویزای تجاری: برای سفرهای کاری و بازرگانی ویزای تحصیلی: برای دانشجویانی که قصد تحصیل در دانشگاه‌ها یا موسسات آموزشی تایلند را دارند ویزای کاری: برای افرادی که قصد کار در تایلند را دارند جمع‌آوری مدارک

پس از انتخاب نوع ویزا، باید مدارک مورد نیاز را جمع‌آوری کنید. لیست کامل مدارک مورد نیاز برای هر نوع ویزا در وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران موجود است. به طور کلی، مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تایلند شامل موارد زیر است:

پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار دو قطعه عکس پرسنلی رنگی با زمینه سفید (4.5 در 3.5 سانتی‌متر) فرم درخواست ویزا (به صورت آنلاین یا حضوری قابل تکمیل است) بلیط رفت و برگشت هواپیما اثبات تمکن مالی (حداقل 20 میلیون تومان برای هر ماه اقامت) رزرو هتل یا مدارک اقامتی دیگر بیمه مسافرتی با پوشش حداقل 30 هزار یورو مدارک مربوط به هدف سفر (دعوت‌نامه، پذیرش‌نامه، پیشنهاد شغلی و ...) تکمیل فرم درخواست ویزا

فرم درخواست ویزای تایلند را می‌توانید به صورت آنلاین از وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران دانلود و تکمیل کنید. در هنگام تکمیل فرم، دقت کنید که تمام اطلاعات را به طور کامل، دقیق و بدون نقص وارد کنید.

پرداخت هزینه ویزا

هزینه اخذ ویزای تایلند با توجه به نوع ویزا و محل صدور آن متفاوت است. برای پرداخت هزینه ویزا می‌توانید به صورت آنلاین یا حضوری اقدام کنید.

ارسال مدارک

پس از تکمیل فرم درخواست ویزا و پرداخت هزینه، باید مدارک خود را به سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران ارسال کنید. مدارک را می‌توانید به صورت حضوری یا از طریق پست ارسال کنید.

مصاحبه با افسر ویزا

در برخی موارد، ممکن است افسر ویزا شما را برای مصاحبه حضوری احضار کند. در مصاحبه، افسر ویزا سوالاتی در مورد هدف سفرتان، وضعیت مالی شما و سایر موارد مربوط به درخواست شما خواهد پرسید.

دریافت ویزا

در صورت تایید درخواست شما، ویزا در گذرنامه شما الصاق خواهد شد. شما می‌توانید ویزای خود را به صورت حضوری یا از طریق پست دریافت کنید.

شرایط دریافت ویزای تایلند

برای سفر به تایلند به عنوان یک تبعه ایرانی، باید ویزای توریستی این کشور را دریافت کنید. فرآیند اخذ ویزای تایلند نسبتاً ساده است، اما نیازمند ارائه مدارک و اطلاعات کامل و معتبر است که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم.

مدارک مورد نیاز ویزا تایلند پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود به تایلند: گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه خالی برای الصاق ویزا داشته باشد. دو قطعه عکس پرسنلی رنگی با زمینه سفید (4.5 در 3.5 سانتی‌متر): عکس‌ها باید جدید، بدون روتوش و از نمای روبرو باشند. فرم درخواست ویزا: می‌توانید فرم درخواست ویزا را به صورت آنلاین از وب‌سایت سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران دانلود و تکمیل کنید. بلیط رفت و برگشت هواپیما: بلیط رفت و برگشت شما باید به نام خودتان باشد و تاریخ بازگشت آن بعد از انقضای ویزای شما باشد. اثبات تمکن مالی: برای اثبات تمکن مالی می‌توانید از گردش حساب بانکی، گواهی سپرده یا سند ملکی استفاده کنید. رزرو هتل یا مدارک اقامتی دیگر: باید رزرو هتل یا مدارک اقامتی خود در تایلند را ارائه کنید. بیمه مسافرتی با پوشش حداقل 30 هزار یورو: بیمه مسافرتی شما باید کل مدت سفرتان را پوشش دهد و هزینه‌های پزشکی، بستری شدن در بیمارستان و بازگشت به کشور را شامل شود. نکات مهم: متقاضی باید به سفارت یا کنسولگری تایلند در ایران مراجعه کند و مدارک خود را به صورت حضوری ارائه کند. هزینه ویزای توریستی تایلند حدود 30 تا 40 یورو است. مدت زمان صدور ویزای تایلند 3 تا 5 روز کاری است. ویزای توریستی تایلند در دو نوع یکبار ورود و چندبار ورود صادر می‌شود. اعتبار ویزای توریستی یکبار ورود 30 روز و اعتبار ویزای توریستی چندبار ورود 60 روز است.

موارد زیر می‌تواند شانس صدور ویزای تایلند را افزایش دهد:

داشتن سابقه سفر به خارج از کشور ارائه مدارک مستدل مبنی بر تمکن مالی ارائه رزرو هتل یا مدارک اقامتی معتبر ارائه بیمه مسافرتی با پوشش مناسب دریافت فوری ویزای تایلند در فلای‌تودی

اگر قصد دریافت ویزای تایلند را دارید، فلای‌فلای‌تودی مرجعی برای دریافت ویزای تایلند و رزرو تور و بلیط هواپیما است.

شما می‌توانید از خدمات دیگر این شرکت از جمله رزرو هتل، تهیه بلیط قطار و هواپیما، صدور ویزا، تهیه بیمه مسافرتی و تهیه تور و بلیط چارتر استفاده کرده و کل سفر خود را تنها با چند کلیک رزرو نمایید.

پشتیبانی ۲۴ ساعته این شرکت در 7 روز هفته و در تمامی مراحل سفر در دسترس شما خواهند بود تا سفری امن و ایده‌آل را تجربه کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • محبت به اهل بیت (ع) از نعمت های الهی است
  • جایگاه ویژۀ دختران در اندیشه اسلامی
  • اشتراکات وثیق شیعه و اهل سنت
  • عملکرد قابل قبولی از هیات نظارت مشاهده نشد
  • تصاویر به هم پیوستن رودخانه سزار با رود گهر + فیلم | تفاوت رنگ آب ۲ رود را ببینید
  • کنگره جهانی امام رضا(ع) رسانه‌ای برای بیان ظرفیت جهانی شدن سیره و آموزه‌های رضوی
  • تایید حقانیت بانوان تماشاگر در رای بازی سپاهان پرسپولیس
  • آیت‌الله جوادی آملی: فریب، راه نیست و با آن نمی‌توان زندگی کرد
  • راهنمای دریافت ویزای تایلند
  • حضرت ابراهیم یک پیامبر ویژه است